You are here

Om EUvalget.dk

» Del på Facebook » Ping this! »

EUvalget.dk er et gratis tilbud til dig til at holde dig orienteret om optakten til europaparlamentsvalget søndag d. 7. juni 2009.

Det hele er stillet gratis til rådighed.

Hvis du vælger at få et login og blogge, så er EUvalget.dk som alle andre hjemmesider reguleret af Grundlovens paragraf om ytringsfrihed:

Grundlovens § 77
Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingen sinde på ny indføres.
Kilde: Grundloven af 1953 på ft.dk

Du ejer selv al dit indhold jævnfør opretshavsloven, men giver EUvalget.dk lov til at vise dine indlæg her og distribuere det videre til blandt andet Denmarkonline.dk igennem RSS feeds.

Indhold fra diverse sider tilhører den oprindelige hjemmeside og stilles gratis til rådighed.

Anonyme indlæg fjernes igen

Hvis du skriver en kommentar, så skriv venligst dit navn. Anonyme indlæg fjernes igen.

Oplys dit rigtige navn

Ved oprettelse af login her på siden skal du oplyse dit rigtige navn i profilen. Hvis jeg opdager anonyme profiler kommmer der én advarsel og der gives en uges frist til at oplyse om dit rigtige navn på profilen. Undladelse af oplysning om navn efter ugefristen fører til låsning af profilen og du vil ikke kunne oprette en ny.

Ved omtale

Ved omtale eller citat af indhold, krediter venligst "EUvalget.dk". På forhånd tak.

EUvalget.dk benytter Drupal som publiceringssystem.

Med venlig hilsen
& Spred Glæde...trods alt :/

Flemming Leer Jakobsen
Blogger, denmarkonline.dk

Hvis du har ris/ros eller et RSS-feed til en kandidat til europaparlamentsvalget, så kontakt mig igennem denne formular

Venstre og Konservative kandidater er for tiden ikke her på EUvalget.dk, da der ikke er seperate RSS feeds på deres partis hjemmesider for kandidater ved europaparlamentsvalget. Falder du over nogle af dem, som blogger andre steder så kontakt mig. På forhånd mange tak.