You are here

Hanne Dahl vinder sejr for internettet

» Del på Facebook » Ping this! »

"Med dette undgår vi Frankrigs planer om lukning af folks internetforbindelser hvis de downloader ulovligt, under navnet "3-strikes-and-out"-modellen. Og udbredelsen af dette brud på almindelige borgerrettigheder i andre europæiske lande", siger Hanne Dahl.

Fundet her:
Hanne Dahl vinder sejr for internettet (J.dk) (6. maj 2009)

&

3 strikes er kommet helt til tops på den politiske agenda i EU. Det sørgede medlemmerne af Europa-Parlamentet for, da de i dag stemte en stor del af telecom-pakken ned.

Den oprindelige amendment 138, som forhindrer lukning af folks internetforbindelse, medmindre det sker gennem en domstol, blev overraskende genfremsat og vedtaget i EU Parlamentet i dag. Dermed er store dele af telecom-pakken udskudt til næste parlaments-samling.

Politikernes afvisning skyldes bekymring for, at der ikke var en god nok beskyttelse mod 3 strikes i den foreliggende forligstekst, som ellers skulle have været sikret vedtagelse ifølge de normale procedurer.

Læs mere her:
3 strikes lagt på is efter folkeligt pres (Comon.dk) (6. maj 2009)

Kommentarer

Jeg er ret overbevist om, at man kommer til at se meget mere af den slags "3-strikes-and-out". Det bliver fremtiden for både Danmark og resten af Europa.