You are here

Ja-partierne køber stemmer til EU-valg

» Del på Facebook » Ping this! »
Vælgernes stemmer ved EU-valget på søndag er så vigtige, at partierne er parat til at betale for dem. Det skriver Politiken.

Socialdemokraterne og SF har således lovet at betale en økonomisk kompensation til De Radikale, hvis det ikke lykkes for partiet at få stemmer nok til at blive valgt ind i EU-parlamentet.

Valgforbund har tidligere sikret partier et mandat, som de ellers ikke ville have fået.

Ifølge Socialdemokraternes partisekretær Lars Midtby er det derfor helt naturligt, at betale for de ekstra stemmer. Han ønsker dog ikke at offentliggøre aftalen mellem de to partier.

Partierne køber stemmer til EU-valg (DR Online)

Hva'be'har !!!!!!!

Hvad har de lige gang i ?

Er din stemme til fals for penge ?

Min er ikke !

Men jeg stemmer jo også på Folkebevægelsen Mod EU, som er de eneste som har modet til at kræve en dansk udmeldelse af EU !

Iøvrigt påfaldende at de mest brugte argumenter fra ja-partierne handler om forbrugerspørgsmål. For dem tæller demokratiet åbenbart ikke så meget som for Folkebevægelsen Mod EU.

I dag findes der 90.000 siders EU-lovgivning, som alle står over Grundloven ! Og det er en tilstand, som jeg ikke er tilfreds med !

Læg dertil ja-partiernes forsøg på fortielse af EUs omfang i dansk lovgivning. Folketinget er idag en hul skal, hvor 80 procent af lovgivningen stammer fra EU uden megen eller endog lidt spillerum for Folketinget.

Men det må helst ikke få at vide.

Du skal helst leve på den samme løgn som Christiansborg politikkerne.

De har jo ikke noget på !

Flemming Leer Jakobsen, Vejle