You are here

[Trukket] Video: Få mere at vide om konsekvenser af et Ja den 3. december 2015 for demokratiet

» Del på Facebook » Ping this! »

Folkebevægelsen Mod EU har offentliggjort denne video om konsekvensen af et ja ved folkeafstemningen den 3. december 2015.

Videoen er trukket tilbage den 30. november 2015:

"Mandag eftermiddag har vi opdaget, at vi flere steder i vores annoncemateriale har lavet en faktuel fejl. Vi har indtil nu hævdet, at den kommende EU-anklagemyndighed, der pt. er under forhandling, vil kunne gennemføre efterforskningsskridt i de europæiske lande uden at involvere de nationale myndigheder.

Det er forkert. En EU-anklager vil i fremtiden kunne få gennemført efterforskningsskridt i de respektive EU-lande, men ikke uden at orientere landene. Det er nemlig de enkelte landes myndigheder, der i praksis skal udføre dele af efterforskningsskridtene. Sådan ser det ihvertfald ud, der hvor forhandlingen står lige nu.

Resten af annoncernes kritik af EU-anklagemyndighed og arrestordre er der ikke fejl i. Vi mener stadig, at der er en række demokratiske og retssikkerhedsmæssige problemer ved begge dele. Derfor fastholder vi resten af annoncernes indhold.

Vi er kede af, at vi har fejlinformeret offentligheden i vores kampagne. Vi har straks fjernet de tekstpassager, blogindlæg og infografikker, hvor fejlinformationen finder sted. Har vi overset et sted, så send en email til os på fb@folkebevaegelsen.dk, så fjerner vi det med det samme.

Folkebevægelsen mod EU"

/ Faktuel fejl i Folkebevægelsen-kampagne (Folkebevaegelsen.dk) (30. november 2015)

 

Se den her:

 
Stem nej d. 3. december - det handler om demokrati

EU-partierne forsøger at få tilvalgsordningen til at lyde som en appetitlig EU-buffet, men det er naturligvis ikke hele billedet. Vi tager her et kig på, hvad der virkelig er på spil den 3. december: Nemlig kernen i vores demokrati. Del meget gerne budskabet

Posted by Rina Ronja Kari on 20. oktober 2015

Eller på facebook her: / Stem Nej den 3. december. Det handler om demokrati Rina Ronja Kari (facebook.com)

Mvh

FlemmingLeer
EUvalget.dk / Denmarkonline.dk