You are here

eu valget

» Del på Facebook » Ping this! »

Ja-partierne køber stemmer til EU-valg

Vælgernes stemmer ved EU-valget på søndag er så vigtige, at partierne er parat til at betale for dem. Det skriver Politiken.

Socialdemokraterne og SF har således lovet at betale en økonomisk kompensation til De Radikale, hvis det ikke lykkes for partiet at få stemmer nok til at blive valgt ind i EU-parlamentet.

Valgforbund har tidligere sikret partier et mandat, som de ellers ikke ville have fået.

TV2 nyhederne - så spilder du tiden !

TV2s bidrag til europaparlamentsvalget idag mandag d. 25. maj i 19 nyhederne var i den fordummende genre, hvor unge blev interviewet om deres kendskab til valget om 12 dage. Det kendte de ikke noget til. Jeg kan så tilføje, at TV2 bærer sin del af skylden for dette.

Kultur-klaphatte (Om TV2s manglende valgdækning af EU valget)

Læserbrev i dagens Berlingske Tidende:

De seneste par dage har et par kulturordførere på Christiansborg været meget om sig med ønsket om at DR eller TV2 skal vise fodboldkampen imellem Sverige og Danmark d. 6. juni 2009.

DR vil alligevel ikke skære i EU-valgdækning

Folkebevægelsen Mod EU skrev igår:

Efter pres - fra bl.a. Folkebevægelsen mod EU - har DR nu valgt helt at ændre planer for dækningen af valgkampen op til valget den 7. juni.

De ni opstillede lister får alligevel en præsentationsudsendelse. Ganske vist kun på 15 minutter - mod 30 minutter ved valget i 2004. Og de to debatudsendelser bliver ikke kun på 45 minutter men på 60 minutter. Derudover dækkes valgkampen i andre udsendelser i DR1.

Hvad rager EU mig ?

Snart er der valg til EU-Parlamentet, men det interesser ikke rigtigt danskerne. Omar Marzouk stiller spørgsmål om EU til Morten Løkkegaard (V) og Hanne Dahl (J).

Se indslaget fra idag på:
Hvad rager EU mig? (TV2 Go'morgen Danmark)

Sider

Subscribe to RSS - eu valget