You are here

Folkebevægelsen Mod EU

» Del på Facebook » Ping this! »

3. december 2015: Ja siden vil skræmme dig til et Ja - ligesom ved folkeafstemning om Euroen i 2000

Lave K. Broch fra Folkbevægelsen mod EU opridser ja-siden skræmmekampagne for at få dig til at stemme ja i denne video.

Det samme gjorde de år 2000 til folkeafstemningen om Euroen.

Lave K. Broch skrev dette i en opdatering igår:

"Før folkeafstemningen om euroen lavede ja-siden en massiv skræmmekampagne! Bagefter blev ja-sidens påstande gjort til skamme.

Nu oplever vi en tilsvarende skræmmekampagne om retsforbeholdet. Det er simpelthen for langt ude!

Norge, Island og Schweiz har ikke givet EU overstatslig magt på retsområdet. Og de er ikke ramt af mere kriminalitet end EU-landene. Danmark kan og skal samarbejde internationalt, men vi skal også give demokratiet de bedste vilkår. Derfor skal vi fastholde retsforbeholdet.

Stem nej den 3. december!"

Se videoen her:

[Trukket] Video: Få mere at vide om konsekvenser af et Ja den 3. december 2015 for demokratiet

Folkebevægelsen Mod EU har offentliggjort denne video om konsekvensen af et ja ved folkeafstemningen den 3. december 2015.

Videoen er trukket tilbage den 30. november 2015:

"Mandag eftermiddag har vi opdaget, at vi flere steder i vores annoncemateriale har lavet en faktuel fejl. Vi har indtil nu hævdet, at den kommende EU-anklagemyndighed, der pt. er under forhandling, vil kunne gennemføre efterforskningsskridt i de europæiske lande uden at involvere de nationale myndigheder.

Det er forkert. En EU-anklager vil i fremtiden kunne få gennemført efterforskningsskridt i de respektive EU-lande, men ikke uden at orientere landene. Det er nemlig de enkelte landes myndigheder, der i praksis skal udføre dele af efterforskningsskridtene. Sådan ser det ihvertfald ud, der hvor forhandlingen står lige nu.

Resten af annoncernes kritik af EU-anklagemyndighed og arrestordre er der ikke fejl i. Vi mener stadig, at der er en række demokratiske og retssikkerhedsmæssige problemer ved begge dele. Derfor fastholder vi resten af annoncernes indhold.

Stop social dumping inden for luftfart

- Kan vi sætte sikkerheden for de 800 millioner passagerer, som årligt flyver i Europa på spil, af hensyn til konkurrencen? Kan Europa håndtere situationen eller skal piraterne også vinde det slag?

Så dramatisk beskrev Vegard Einan, næstformanden i den det norske fagforbund Parat situationen i luftfartsindustrien.  Han var blandt oplægsholderne på en høring som den Europæiske Venstrefløjs Fællesgruppe i EU-parlamentet (GUE) holdt torsdag (den 10. april 2014, flj) i Bruxelles.

Høringen var organiseret af Folkebevægelsens mod EU’s medlem af Parlamentet, Rina Ronja Kari, som i parlamentet er tilknyttet GUE.

Rina Ronja Kari fra Folkebevægelsen Mod EU sætter stopper for misbrug af EU midler til udflytning af jobs

Et flertal i EU's parlament pålægger Kommissionen at undersøge misbrug af EU-støtte til udflytning af job.

Det har tilsyneladende vakt stor opstandelse i EU, at danske virksomheder er blevet afsløret i at modtage millionstøtte fra EU til job, de har flyttet til Polen.

Folkebevægelsens forslag for net-neutralitet blev vedtaget af EU-parlamentet den 3. april 2014

Folkebevægelsen Mod EU skrev den 3. april 2014:

PRESSEMEDDELELSE: - Det er en sejr for alle, der ønsker et frit internet, fremfor et internet, hvor forbrugerne kun har adgang til de internettjenester, som telegiganterne mener, de kan tjene penge på, siger Rina Ronja Kari, MEP for Folkebevægelsen mod EU

EU-parlamentet stemmer den 3. april om en pakke nye regler, som skal skabe et sammenhængende EU-marked for al elektronisk kommunikation.

Sider

Subscribe to RSS - Folkebevægelsen Mod EU