Hanne Dahl vinder sejr for internettet

"Med dette undgår vi Frankrigs planer om lukning af folks internetforbindelser hvis de downloader ulovligt, under navnet "3-strikes-and-out"-modellen. Og udbredelsen af dette brud på almindelige borgerrettigheder i andre europæiske lande", siger Hanne Dahl.

Fundet her:
Hanne Dahl vinder sejr for internettet (J.dk) (6. maj 2009)

&

3 strikes er kommet helt til tops på den politiske agenda i EU. Det sørgede medlemmerne af Europa-Parlamentet for, da de i dag stemte en stor del af telecom-pakken ned.

Den oprindelige amendment 138, som forhindrer lukning af folks internetforbindelse, medmindre det sker gennem en domstol, blev overraskende genfremsat og vedtaget i EU Parlamentet i dag. Dermed er store dele af telecom-pakken udskudt til næste parlaments-samling.

Politikernes afvisning skyldes bekymring for, at der ikke var en god nok beskyttelse mod 3 strikes i den foreliggende forligstekst, som ellers skulle have været sikret vedtagelse ifølge de normale procedurer.

Læs mere her:
3 strikes lagt på is efter folkeligt pres (Comon.dk) (6. maj 2009)

Kommentarer

Der sker meget

Jeg er ret overbevist om, at man kommer til at se meget mere af den slags "3-strikes-and-out". Det bliver fremtiden for både Danmark og resten af Europa.
» Del på Facebook » Ping this! »
Udgiv indhold