Flemming Leer Jakobsen

Om EUvalget.dk

Tak fordi du kigger forbi min personlige lille EUvalget.dk.

Jeg hedder Flemming Leer Jakobsen & ejer også Denmarkonline.dk, som jeg siden 2005 har drevet online. Den indeholder om emner bredt inden for politik.

Euvalget.dk er en lille blog, der udvælger få men relevante indlæg om EU-parlamentsvalget & Folkeafstemningen om EUs Patentdomstol.

Jeg håber, at du kan drage nytte af den forud for valget den 25. Maj 2014.

Du har 2 muligheder for at øve indflydelse som unionsmodstander den dag.  Læs mere »

TV2 nyhederne - så spilder du tiden !

TV2s bidrag til europaparlamentsvalget idag mandag d. 25. maj i 19 nyhederne var i den fordummende genre, hvor unge blev interviewet om deres kendskab til valget om 12 dage. Det kendte de ikke noget til. Jeg kan så tilføje, at TV2 bærer sin del af skylden for dette.

Ja-partier støtter ja-partier ved europaparlamentsvalget

Ved valget til Europaparlamentet har SF, Socialdemokraterne og de radikale indgået et valgforbund. Det samme har Venstre, de konservative og Liberal Alliance. Et tredje valgforbund består af Folkebevægelsen mod EU og JuniBevægelsen.

SF-stemmer kan ende i 'fjendens' favn (Politiken.dk) (23. maj 2009)

Kultur-klaphatte (Om TV2s manglende valgdækning af EU valget)

Læserbrev i dagens Berlingske Tidende:

De seneste par dage har et par kulturordførere på Christiansborg været meget om sig med ønsket om at DR eller TV2 skal vise fodboldkampen imellem Sverige og Danmark d. 6. juni 2009.

Hvilket demokrati vil du have ?

Læserbrev bragt i Vejle Amts Folkeblad/Fredericia Dagblad d. 2. maj 2009:
Ved eu valget d. 7. juni 2009 skal vi i år vælge 13 danske medlemmer af eu-parlamentet mod 14 ved sidste valg i 2004. Grundlæggende er det et spørgsmål om hvilken form for demokrati du som vælger ønsker dig.

Vil du have et demokrati fjernt fra borgerne nede i EU eller vil du have, at Folketinget igen får den fulde lovgivningsret tilbage igen ?
» Del på Facebook » Ping this! »
Udgiv indhold