Hanne Dahl

JuniBevægelsen talte sig selv ud af parlamentet - Folkebevægelsen Mod EU beholder mandatet

DR Onlines valgside for Europa-parlamentet har Folkebevægelsen Mod EU haft en 2 procents fremgang ved valget igår på landsplan med sin klare unionsmodstand og Søren Søndergaard beholdt mandatet. Folkebevægelsen Mod EU klarer på egen hånd den højere spærregrænse på 7 %.  Læs mere »

Fire ud af 14 parlamentarikere sendte et regnskab

Hvor mange penge er det rimeligt, at medlemmerne af Europa-Parlamentet skal have for at klare deres arbejde? Det er et af de spørgsmål, som skaber stor debat hos vælgerne - og hos parlamentarikerne. Se nederst, hvad parlamentarikerne siger til DR om spørgsmålet.

Hvert medlem af Europa-Parlamentet får hver måned et ekstra beløb oven i løn og andre tilskud. Et skattefrit beløb på op imod 100.000 danske skattefri kroner, som ingen fører kontrol med.

Hvad vil de med EU?

DR2 Debatten d. 28. maj 2009:

Der er valg til Europaparlamentet d. 7. juni, og danskerne bliver gladere og gladere for EU. Det viser en måling, som Capacent har udført for DR. Men hver sjette af os har stadig ikke bestemt os for, hvem vi skal stemme på.

Det er der mulighed med denne uges Debatten, hvor fem kandidater mødes i skarp debat om miljø og klima, forbehold, indvandring og EU-parlamentarikernes høje diæter.

Medvirkende:

11 % af EUs udgifter ikke redegjort for - 93 Mia. Euro er forsvundet !

Pressemeddelelse fra JuniBevægelsen d. 11. november 2008:
Revisionsretten har med stor overraskelse for første gang godkendt (i 14 år) EU’s regnskab.

Dansk Folkeparti støtter Ja-partierne i mere end halvdelen af EU sager

En optælling fra Ritzau viser, at Dansk Folkeparti i de fleste tilfælde stemmer sammen med Ja-partierne i Folketingets Europaudvalg. JuniBevægelsens spidskandidat Hanne Dahl ser det som endnu et tegn på, at partiets EU-kritik mest af alt er opportunistisk.
» Del på Facebook » Ping this! »
Udgiv indhold